RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikunnat sisältyvät jäsenyyksiimme. Voit osallistua myös kertmaksulla ja 5- ja 10-kortilla.

Ajantasainen tuntikalenteri löytyy osoitteesta vire.clubmanagement.fi. Siellä jäsenet voivat myös kirjautua saamillaan tunnuksilla ja varata paikan tunnille. Kertakorttilaiset ja kertamaksulla tulevat voivat halutessaan varata paikan sähköpostitse tai soittamalla infoon.

   RYHMÄLIIKUNTA-
         KALENTERI
MA   18.30   CROSSTRAINING
TI     18.30   PUMPPI
KE    18.30   PACE/Tanssillinen
LA    12.00   KUNTO-
                     JUMPPA

Pidätämme oikeuden muutoksiin! Tuntiperuutuksista tai muutoksista ilmoitamme clubmanagement-järjestelmässä, ilmoitustaululla sekä Facebook -sivuillamme!

KUVIA RYHMÄLIIKUNTASALEISTA

OHJAAJAT
milla3.png

MILLA R.

Pace, Tanssillinen jumppa

hencu4.png

HENCU (Henri)

Kahvakuula, Crosstraining

SARI

Pumppi

73971DCF-648E-4713-9BF6-7E7D3223FF4F_1_2

MILLA N.

Kuntojumppa

TUNTISELITTEET

PACE

Tehokasta kiertoharjoittelua hydraulisilla laitteilla eli ihan ilman painojen säätelyä.

Pumppi

Lihaskuntotunti, jonka aikana käydään läpi koko kroppa. Treenistä tehokkaan tekee mukaansa tempaava musiikki sekä sopivassa määrin ryhmän paine. Apuna käytetään mm. käsi- ja levypainoja, steppilautoja ym. Tunti sopii vasta-alkajille tai jo pidempään treenanneille. Ei sisällä askelsarjoja.

Kuntojumppa

Kuntojumpassa syke nousee. Lihaskuntoliikkeitä tehdään oman kehon painoa ja erilaisia välineitä (käsipainot, kahvakuula, steppilauta ym) apuna käyttäen. Sopii kaikenkuntoisille jumppareille, koska liikkeitä voi tehdä oman kunnon ja tunnon mukaan.

Tanssillinen jumppa

Tunnilla käydään läpi eri tanssilajien askelia yhdistettynä hien pintaan saavaan jumppaan! Tansseja löytyy baletista humppaan aina tuntilaisten mielenkiinnon mukaan.

Crosstraining

Crosstrainingin teho perustuu korkeaan intensiteettiin: lepojaksot ovat lyhyitä, lihakset väsyvät ja syke nousee korkealle. Crosstraining voidaan laskea kovatehoiseksi intervallitreeniksi. Vireen treeneissä teemme 5 erilaista 4 min pituista lihaskuntorypistystä. Liikkeet tehdään liikepareittain toiminnallisesti omalla kehonpainolla- sekä eri lihaskuntovälineitä hyödyntäen. Lisäksi alku- ja loppuverryttely. Harjoitus on monipuolinen, kokonaisvaltainen ja erittäin tehokas! Kesäaikaan treenit ovat ulkona (sään salliessa)